Top
 
de best geteste

Skatewear

Op maat gemaakt

schaats- en skeelerkleding voor teams en verenigingen

De schaatskleding van Forte Sportswear is misschien wel de meest geteste schaatskleding ter wereld. Door de kennis die opgedaan wordt door onze intensieve samenwerking met de KNSB zijn wij in staat om waardevolle feedback om te zetten in goed presterende schaats/skeelerkleding.  Zo krijg ook jij de best mogelijke schaatskleding van dit moment.

Voor ieder niveau hebben wij passende kleding, dit doen wij door gebruik te maken van onze lijnen. Uiteraard hebben wij dan ook nog discipline specifieke kleding, zoals rubberen schaatspakken, snijwerende pakken voor marathon en shorttrack of juist extreem duurzame skeelerpakken.

Basic

Alle kleding die aan de basis staat voor een rondje schaatsen, dat is de kleding die u terug vind in onze Basic-Lijn.

Premium

Voor de recreatieve schaatsers en skeeleraars in ons midden hebben we de Premium-lijn, een lijn aan functionele kleding voorzien van een standaard afwerking.

Pro

Voor de competitieve schaatsers en skeeleraars onder ons hebben wij onze Pro-lijn. Speciaal geselecteerde materialen, oog voor functie en pasvorm. Uiteraard voldoen ze aan alle eisen wat betreft veiligheid.

Top

Onze top-lijn bestaat uit de beste schaatspakken ter wereld. De lijn kenmerkt zich door het innovatieve gebruik van materialen en de Custom-Fit pasvorm.

Hoe gaan wij te werk…

Wij maken functionele hoogwaardige teamkleding voor iedere schaatser

OFFERTE

Weten waar je aantoe bent. Dat is het idee om te starten met een goede offerte. Wensen en verwachtingen goed in beeld, zo kunnen we voortvarend van start met een efficiënt proces.

ONTWERP

Als de offerte akkoord is gaan onze vormgevers aan de slag met het ontwerpen van een uniek design. Zo valt jouw team straks op tussen al die anderen.

MAATBEPALING

De beste tijden haal je met de beste pasvorm, niet gek natuurlijk dat we zorgen voor goede paskleding, maattabellen en voor sommige artikelen zelf maatwerk.

PRODUCTIE

Maten duidelijk, design akkoord, laten we aan de slag gaan met de productie. Geef ons ongeveer 10 weken en we hebben je team helemaal strak in de nieuwe schaatskleding.

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR