Top
 
FUNCTIONELE

Bikewear

Op maat gemaakt

Fietskleding voor teams en bedrijven

Forte Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele en technisch hoogwaardige fietskleding gericht op de behoefte van de iedere fietser. Van topsporter tot recreatieve toerrijder.

Een belangrijke rol voor de beleving van iedere fietser is de kwaliteit van de kleding. Dit weten we bij Forte Sportswear als geen ander. Al onze fietskleding wordt daarom uitvoerig getest door atleten en verenigingen in het veld. De informatie die hierop terug komt helpt ons met de ontwikkeling en verbetering van onze collectie. Het mooiste is, wij kunnen onze collectie vertalen in uw huisstijl.  Zo fietst jouw vriendengroep, vereniging of bedrijf straks rond in eigen stijl.

 

Offerte aanvragen
Hoe gaan wij te werk…

Wij maken hoogwaardige sportkleding voor iedere fietser

OFFERTE

Wij houden van tevreden atleten, daarom zijn wij vooraf graag duidelijk. Zo willen wij graag met je doornemen wat de wensen zijn en zorgen wij dat jij een passende offerte krijgt.

ONTWERP

Kloppen de verwachtingen? Dan gaan onze vormgevers voor je aan de slag. Zij maken een spetterend design naar jouw wens.

MAATBEPALING

Een goede pasvorm valt of staat met een goede maat. Wij zorgen ervoor dat jij paskleding of een goede maattabel ontvangt, zo kun je de juiste maten bestellen.

PRODUCTIE

Design akkoord, maten duidelijk? Helemaal goed, dan gaan wij aan de slag met de productie van jouw eigen fietskleding, nog ongeveer 10 weken geduld en dan kunt je op pad in eigen tenue.

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR