Top
Forte Sportswear > Betalen & verzenden

DUIDELIJKHEID

GEWOON WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Betalen

Op fortesportswear.be kunt u makkelijk winkelen en veilig betalen. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:
– Bancontact
– Creditcard (Mastercard, Visa)

Bancontact
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

*Onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling standaard via PostNL. De levertijd staat bij ieder product vermeld. Producten die op voorraad zijn en op werkdagen betaald zijn voor 16:00 zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Uitzondering geldt voor artikelen waarbij bedrukkingen moeten worden toegepast.

Verzendkosten
Forte Sportswear heeft €6,95 aan verzendkosten binnen België. Wanneer artikelen uit dezelfde bestelling een verschillende levertijd hebben, zal dit apart verzonden worden.

Retourneren
Heb je een artikel besteld, maar wil je dit terugsturen? Dan kun je dat binnen 30 dagen doen. Wij vragen je het artikel indien mogelijk in de originele productverpakking terug te sturen, inclusief alle kaartjes en dergelijke. Vermeldt hierbij je ordernummer en je naam. Retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Retouradres
Fietsen & Koffie
Groningerstraat 17A
9401BG Assen
Nederland

Wij zullen je order direct annuleren en het aankoopbedrag terugstorten na binnenkomst. Je kunt dan een nieuw artikel of een nieuwe maat online weer bestellen.

Al onze producten worden uiterst zorgvuldig met de hand gemaakt, helaas kan het een keer voorkomen dat u een product ontvangt welke niet naar de Forte kwaliteitsstandaard is gemaakt. Wij willen u dan vragen een foto van het mankement te mailen naar info@fortesportswear.be. Onze medewerkers zullen met u het vervolgtraject afspreken.